Sweet Dream
Carpe Diem!

MENÜ

Natúrnak látszó arc

A makulátlanra sminkelt, ugyanakkor sminktelennek látszó arc jövőre is trendi lesz. Legfontosabb eleme a tökéletes alapozás, mely hibátlannak mutatja a bőrt. A pillákat világos hajúak barna, sötét hajúak fekete spirállal hangsúlyozzák, ám csak egészen minimális mértékben. A szájra színtelen, matt vagy legfeljebb szolidan fényes, natúr színű ajakrúzs kerül.

elyek azok a termékek amikkel elérheted? Segítek!

Ideal Flawless „láthatatlan fátyol” alapozó SPF 15

Super extend Extreme mascara szempillaspirál

Napbarnított orcák

Pirosítóból a korallos, illetve bronzos árnyalatok jönnek divatba, melyek a természetes napbarnított hatást imitálják. A pirosítót/bronzosítót nemcsak az orcákon, de a homlokon is alkalmazhatjuk. Azért persze csak óvatosan. Meleg szívvel tudom ajánlani az Arabian Glow barnítógyöngyöket!

Babapillák

Az őszi-téli hónapok ragacsos póklábpillatrendjét tavasszal a babapillák váltják fel: a természetellenesen hosszú, játék babákéhoz hasonló pilla lesz a divat, mely e célra kifejlesztett szempillaspirálok használatával vagy műszempilla felhelyezésével készíthető el meggyőzően.

Nem feltétlen kell a műszempillára gondolni! Én személy szerinte próbálok úgymond kicsit naturálisan gondolkozni és abba nem tartozik bele a műszempilla. Inkább próbálj ki egy jó szempillaspirál! Ajánlani tudom: Supershock, Supershock max, Superextend, Superextend Extreme termékeket!

Cicaszemek tussal vagy anélkül

A szemsminkek terén az egyik legmeghatározóbb irányzat a cicaszem lesz, méghozzá többféle kivitelben is.

Készíthetjük klasszikus fekete tussal, de szürke vagy fekete szemhéjpúderrel is, esetleg e két technika kombinációjával; egy vagy dupla vonallal húzott változatokban egyaránt. A lényeg a minél kacérabb, macskaszerűbb forma.

Füst

Biztosra vehető, hogy nem 2012 lesz az az év, amikor a füstös szem kimegy a divatból. Sőt, a drámai szemsmink szürkés-kékes árnyalatú, elkenődött, kialvatlan hatást keltő változatban és szénfekete, „pandamacis” verzióban is megy majd.

Hűvös és átható

A világos szemsminkek kedvelői – ha divatosak akarnak lenni – jövőre elsősorban hűvös árnyalatú szemhéjpúderek közül válogassanak! Átható halványlilával, ezüstfehérrel és a jeges kékkel aligha foghatnak mellé.

Rózsás, vörös, csokoládé

A szájsminkek divatját 2012-ben az ártatlan, rózsás árnyalatok uralják majd, legyen szó akár szájfényekről, akár rúzsokról, ami azzal is magyarázható, hogy az év egyértelműen inkább a szemhangsúlyos sminkeké lesz, melyekhez a szájat csak visszafogottan illik festeni. Azok viszont, akik inkább a szájhangsúlyos sminkeket részesítik előnyben, a vöröses árnyalatok palettájáról szinte bármelyiket választhatják a korallpirostól a mélyvörösig, de trendi lesz a bordós-lila és a csokoládé színű rúzs is.








 

Menü

Szavazás

A 2012-es sminktrendből melyik az a smink ami a leginkább tetszik?
natúrnak látszó arc
napbarnított orcák
babapillák
cicaszem
füstös szem
hűvös és átható
rózsás, vörös csokoládé
Asztali nézet